Konsesjon

Share

Det er tid for å søkje om ny konsesjon for å sende lokalradio i Noreg. Fristen er 22. januar, her er artikkelen på wikipedia om Nærradio: http://no.wikipedia.org/wiki/Lokalradio

Mange har meint at det kanskje kom til å bli slik at Valle Radio søkte konsesjon no når Bykle Radio ikkje har sendingar. Vi har snakka med Olav Mandt i Bykle Radio, og dei vil gjerne søkje om ny konsesjon sjølv om dei ikkje har aktivitet for tida. Difor vil dei ha eit samarbeid om konsesjonen slik at det vert Bykle og Valle radio som dekker området øvst i Setesdal.

I språket til sentrale styresmakter heiter det nisjeradio når vi ikkje klarer å dekke 12 timer dagleg. For dei er vårt opplegg kurant, så langt Olav Mandt har fått forståing. Søknaden er no ferdig og kan sendast inn. Ny konsesjon skal gjelde 7 år frå 1. juli. Vi satsar på at det skal gå greitt, alle i styret er innstilte på å halde fram med verksemda.

Vi vonar og at vi skal få ei meir oppdatert heimeside etter kvart. Målet er å få eit system med podcasting, slik at ein kan høyre i alle fall deler av sendingane når det høver best for publikum. I tillegg vil vi ha streaming, slik at folk kan vere med på Open sending på direkten og ringe inn frå plassar langt unna konsesjonsområdet.

Det er ein spennande vår som ligg framom oss.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.