Ny næringsforening i Valle

Share

I Aktuell time onsdag 16. januar var ordførar Bjørgulv Sverdrup Lund gjest hos programleiar Ørnulf Hasla. I tillegg var leiaren i Valle næringslag, den nye næringsforeninga i kommunen, Edvin Brottveit med i programmet. Dei snakka om mange emne innan næringspolitikken i kommunen, mellom anna ønsket om sentrumsnære tomter.

Dei som er med i styret i Valle næringslag er Bjørgulv T. Berg, Kent Lund, Vidar Homme, Bjørgulv Bjørgum og Inger Aamlid. Laget vart stifta i september, styret vart vald i desember, og 3. januar hadde dei sitt første styremøte.

**Åsmund Åmli**
I denne timen hadde dei og ein telefonprat med Åsmund Åmli, som har ny plate ute. Den er kandidat til å kome på Norsktoppen. Her er Norsktoppen si side http://www.nrk.no/norsktoppen/ Og til helga skal dei spele på Sylvgarden. Åsmund inviterte ordførar og programleiar til å kome og høyre på. Dei diskuterte og spørsmålet om plateslepp i Valle, noko Åsmund gjerne ville ha, men demokratiet hindra han, for andre involverte i plateaktiviteten ville og ha eit ord med i laget.

-Kva skulle eg ha til hobby om eg gjekk over til å syngje på heil tid? spurte han då Ørnulf lurte på om han kunne leve av sangen. Han meinte at han kunne nok ha gjort det, men då ville han ikkje vore fri til å kunne seie nei til speleoppdrag.
Her er heimesida til Åsmund: http://www.amliband.no/ Og her er heimesida til Sølvgarden: http://www.rysstadferie.no/index.php?m=sider&m_action=vis&id=1

**Kommunen informerer**
Denne kvelden var det Anna Slaby, den nye læraren i kulturskulen, som var gjest. Ho har bare vore i Valle ei veke, så det var ei ny oppleving å kome i radioen. Ho og Ørnulf hadde ein hyggeleg prat og spelte frå ei plate der ho sjølv var artist. Etterpå fekk radioen plata. Vi takkar og kvitterer.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.