Matpakke

Share

I samband med Valentindagen fekk eg ein epost som fortalde at kona smurde matpakke til mannen sin og la ved ein hjartesjokolade i pakken, ikkje bare denne dagen, men fleire andre gonger i året.

Då tenkte eg at det kunne nok vere smurning i maskineriet, og at eg på ingen måte er flink med slike små gåver til kona eller andre eg set pris på.

Det er mange måtar ein kan overraske i matpakken, men den tid eg brukte matpakke, var det ikkje så ofte eg vart overraska. Men eg veit om dei som legg eit dikt i matpakken, det gjorde dei til og med på eit fly eg flaug med ein gong.

Krydder i tilværet, heiter det. Eg har etter kvart fått mange meldingar om at Valle Radio er krydder i tilværet, ikkje minst er det mange som set pris på dialekten i radioen. Sjølv om eg ikkje talar stammespråket, er det flott å høyre Britta Lise og Kåre i Open sending på ekte Vallemål.

Valle Radio er ein slik matpakke med næring til ein kropp som treng ulike impulsar for å fungere best mogleg. Medan riksmedia ofte set fokus på det negative, kan Valle Radio leite fram det positive og fungere som ein liten hjartesjokolade mellom brødskivene dine. Regelmessig, men ikkje kvar dag. Smurning i maskineriet Øvre Setesdal, for alle som er glad i denne delen av Mor Norge. Eg veit ikkje kva du vurderer som hjartesjokoladen i matpakken din, men trur at for mange kjem Open Sending ganske høgt. Andaktane vil og mange seie er spesielt kjærkomne. Og så nyhetene då, der ein får møte saker og folk med noko å fortelje om.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.