Snøscootersending

Share

Tysdag etter vinterferien skal det vere eit folkemøte i høve snøscooterpolitikk. Det skal vere i kommunestyresalen. I går var Trond Støle innom for å spørje om det kunne vere aktuelt å overføre det i Valle Radio. Sjølv om det går ut over tysdagssendinga som eg pleier ha, var det ikkje vanskeleg å svare ja på det spørsmålet. Det er ikkje mange saker som engasjerer så mykje som snøscooterpolitikk i Bygde-Norge, og Valle er ikkje noko unntak.

Til folkemøtet kjem leiaren i styret for SNØFOR, sjå http://www.snofor.no/menu/4/ Han heiter **Jon Olav Alstad**. 39 åringen frå Stjørdal er tidligare stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet. Nå er han næringsdrivande med gardsbruk som sin hovedgeskjeft. Sjå http://no.wikipedia.org/wiki/Jon_Olav_Alstad

I tillegg vil **Steinar Kyrvestad** vere med, sjå http://no.wikipedia.org/wiki/Steinar_Kyrvestad Han er leiar i Utmarkskommunenes Sammenslutning. Sjå http://www.lundogco.no/no/USS/ Der kan du og finne informasjon om seminar og landsmøte som dei skal ha etter påske i Bodø.

Endeleg vil **Åse Ingebjørg Homme** vere med på møtet, ho er lokal leiar i Bondelaget, som sentralt har gått inn for det nye framlegget til lov om motorferdsle i utmark, der snøscooter som privat køyretøy vert pålagd svært sterke restriksjonar.

Møteleiar vert **Trond Støle**, som er ny leiar i Hylestad Snøscooterklubb frå i år.

På grunn av dette møtet, vil eg flytte tysdagssendinga til mandagskvelden. Onsdagskvelden er det kommunestyremøte, som vanleg siste onsdag i månaden.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.