Sesongfinale i Brokke

Share

I kveld hadde Øyvind Jacob med seg Jan Woitaczeck til å fortelje om Sesongfinalen i Brokke. Det var to entusiastiske herrar som snakka saman, ikkje minst om Brokkespranget, eit arrangement som minner om Ta Sjansen, og som Øyvind og kalla det i det han kalla forsnakking. Eg skal ikkje sjølv referere det dei sa, men siterer frå

**Brokke sitt nyhetsbrev om sesongfinalen**

Brokkespranget – DU er utfordret!

Du er herved utfordret til å delta i Brokkespranget til lørdag! Fra kl. 13.00 arrangeres “Brokkesparnget”. Vi er på utkikk etter den største våghalsen på alpinsenteret. I bunnen av bakken lager vi to vannbasseng. Et for barn og et for de eldre. Her er målet å ta seg fart i bakken og komme seg over vannbassenget på ski, snowboard eller andre fremkomstmidler. Vær kreativ! På slutten av dagen blir de største våghalsene premiert. Her spiller bekledning og originalitet like stor rolle som stilen over vannet, så finn frem kostymene! Det er også muligheter for bedrifter å profilere seg ved å delta.

Håper at velforeningene for hyttefeltene på Brokke tar tak i dette og stiller til kamp! Her skal feltets ære forsvares!

Afterski

Kl. 16.30 åpner vi dørene til party-teltet. Her blir det servert mat og drikke til god musikk fra DJ Jagedal. Det blir også servert alkoholholdig drikke i et eget avgrenset område.

Konsert med Lady B Goode & DJ Jagedal

Fra kl. 19.00 er det billettplikt. Det vil si at man må løse billett for å oppholde seg i teltet. Billetten koster kr 200,- og kan forhåndsbestilles på nett. Det er også muligheter for å bestille billetter ved inngang.

I løpet av kvelden kommer det svenske bandet Lady B Goode opp på scenen. Bandet regnes som et av Sveriges beste coverband og spiller alt fra rock, pop, listemusikk og disco med glimt i øyet. Dette blir garantert en uforglemmelig opplevelse når blant annet punk og hardrock tolkes på trekkspill. Mellom slagene sørger DJ Jagedal for god stemning. Her blir det skikkelig Brokke ‘n Roll! Alkoholserveringen avsluttes kl. 01.00.

Festbuss for de lokale!

Det blir satt opp busser som frakter de lokale fra Valle Kommune hjem. Foreløpig er det satt opp to avganger fra alpinsenteret. Denne første bussen er planlagt å gå i ett-tiden, mens den andre bussen går rundt klokken to. Så her er det ingen unnskylding for lokale til å ikke stille opp til fest!

Brokke Alpinsenter ønsker deg velkommen til avslutning!

Lady B Goode si heimeside er her: http://www.ladybgoode.nu/

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.