Før 17. mai

Share

Kveldens sending var prega av 17. mai.I den aktuelle timen var Annette Bjørgum Berg innom. Ho leiar 17. mai komiteen for både Valle og Hylestad. Komiteen er foreldrene til elevar i 9. klasse, men dei har hatt det travelt, for dei har hatt konfirmasjon og i denne tida.

Det er klart at det ikkje vert korpsmusikk i år, for korpset er nedlagt, ikkje alle har levert inn utstyret sitt, dei kan gjere det ved å vende seg til Jorunn Tveiten på Velkomstsenteret.

I Valle vert det musikk, trekkspel med Kjetil Rike fyrst, sidan trommer frå eit band på tur til Kultursenteret, der dei vert møtte av leikarringen. Så går det slag i slag med tale og underhaldning. I Valle talar varaordførar Sigbjørg Næss, på Rysstad er det Pål Dale som skal i elden. Ved bautaen i Valle er det Torleif B. Harstad, på Rysstad talar ordførar Bjørgulv S. Lund.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.