Valleutstillinga og litt til

Share

Hugsar du reklamen vi hadde før sommarferien. Den handla om opninga av Valleutstillinga. Ettersom vi tok sommarferie før utstillinga opna, har Valle Radio ikkje hatt noko om aktivitetane på Tveitetunet i sommar. Men det verkar som om helgene har mange aktivitetar, og sundag samlar utstillarane seg på plassen for å syne fram produkta sine.

Etter reportasjen i Setesdølen å døme er det mange fine ting å sjå og kjøpe, så ein tur dit sundag kan vere interessant å få med seg.

Sjølv sit eg i Mandal og passar katten til barnebarna mine medan dei er saman med foreldrene i Danmark, så det vert ikkje nokon Valle-tur på meg denne veka heller.

Men det hadde vore litt av kvart å få med seg no på høgaste sommaren. I morgon er Karsten Isachsen i Hylestad kyrkje klokka 18:00 med foredraget Jeg tror på gledens Gud, gratis til og med, og med høve til å kjøpe bok etterpå.

Så kunne ein få med seg noko av den store aktiviteten i Valle sentrum på fredagen, og med konsert i gata laurdagen. Ikkje like stort som frukosten dei hadde der tidlegare i sommar, men det er alltid flott å høyre dei tre musikarane som skal spele der laurdag: Gunhild Hasla, Hugo Risdal og Runar Granheim har vel alle gått på musikklinja på vidaregåande skule i Valle og held fram med musikk.

Artig å lese om Åsmund Åmlid si nye plate i Setesdølen. Oslofolket forstod ikkje dialekten på plata, sikkert like vanskeleg for journalisten der som det var for Linda Eide då ho duellerte med Sigurd Brokke i kven som hadde flest spesielle ord som den andre ikkje forstod. Reprisen på programmet i sommar var interessant å få med seg, Niklos sykla framleis forbi og minna meg om alle programma vi har hatt saman.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.