Første dag i OL

Share

Det er ikkje lett å vere sportsinteressert i ei OL-tid. I dag kunne vi stå opp klokka fem og få med oss landeveissykling med store voner for sykkel-laget vårt. Men det heldt diverre ikkje heilt til mål for Arvesen. I ein SMS til NRK-sporten skreiv Thor Hushovd at han no var omskolert til ein tynn klatrar, underforstått: så han kunne nok klart løypa i Kina. Då var det nok ikkje bare eg som lo.

Men så vart det handball og fotball og stor grunn til å smile for den som likar at det går godt for dei norske. Innimellom fekk vi sjå roing og heat-vinnar Olaf Tufte til semifinalen. Men toppen kom med Alexander Dale Oen, Ny olympisk rekord. I symjing.

Eg fekk ein kommentar frå ein lesar av bloggen som har fått seg 50 tommars TV, truleg kommentar til det eg skreiv om den 42 tommers skjermen i stova vår. Det er ganske så annleis å sjå sport på ein så stor skjerm i høve til det ein var van med før, det var hans erfaring og.

Vonleg er det store opplevingar i vente, og når OL er over og det vert september, startar vi opp att i Valle Radio.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.