Planlegging

Share

Livet mitt er best når det ikkje involverer langtidsplanlegging. Å halde mønsteret frå veke til veke etter same lesten, det likar eg best. Difor var det godt å kome i gang att på skulen, det er eit opplegg som har sin jamne gang veke ut og veke inn.

Men så var det Valle Radio, då. Det å ta på seg vervet som leiar av Valle Radio, det er å seie ja til å legge planen for sendingane eit semester. For ein som knappast likar å planlegge for seg sjølv er gleda over å planleggje for andre så visst ikkje noko å skrive heim om. Når eg no skriv om det til dykk som les bloggen, skjønar de kanskje at eg ikkje skriv av glede, men eg skriv no likevel.

Som eg har skrive på bloggen før, slit vi med å ha nok teknikarar. Men eg trur vi skal få det til å gå når både eg og Jørund Georg og Torleif Soltun tek slike oppgåver i tillegg til Inga og Torhild og Knut Olav.

Men så var det programleiarar, dei har og eit anna liv, og då eg no i veka begynte å setje opp ei liste, synte det seg at sjølv om vi er fleire der, var det omsyn å ta som eg ikkje hadde tenkt på utan vidare. Andre har lagt planar for mitt liv, eg må på møter og det må andre programleiarar og. Så eg vonar de har medkjensle med meg, her eg sit og prøver å få det til å gå opp med folk til å ha ansvar for dei elleve onsdagssendingane og to fredagssendingane vi skal frå 3. september.

Til slutt er det telefonvaktene. Planen er at det skal vere to personar til å ta telefonane i Open sending kvar gong.

Lista vonar eg å ha klar i morgon.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.