Forviklingar

Share

Sendinga onsdagskvelden vart ikkje heilt som planlagt. I dag har eg hatt ein telefonrunde for å finne ut kva dei hadde i sendinga onsdag 3. september, ettersom eg ikkje hadde høve til å høyre den IRL, som dei seier (In Real Life) når dei skal seie i virkeligheten på bokmål og i røynda på nynorsk og ikkje hugsar dei norske omgrepa.

På oversikta stod det at det var Bjørgulv T. Berg som skulle ha ansvaret, men han måtte gje det vidare til Øyvind Jacob, for han måtte sjølv jobbe denne kvelden. Bjørgulv har begynt hos Risa, og når det kjem folk frå Rogaland for å jobbe med skilting, må dei lokale vere med.

Ein prat med Øyvind synte at han i nyhetstimen hadde snakka med Steinar Kyrvestad, som har begynt som potetbonde. Dette er eit tema som interesserer Øyvind, så dei hadde hatt ein lang prat. Han prata og med Ørnulf Hasla om opninga av butikken i Oslo. Frå klokka 20 var Åse Ingebjørg Homme med i studio til ein samtale om verdas største sauefjøs, ideen som 100 menneske møtte opp for å høyre om på folkemøte i kommunestyresalen tysdagskvelden. Siste delen av programmet før Open sending var eit musikkprogram.

I Kommunen informerer kom David Bergh Tharaldsen, leiar i Utviklingsavdelinga i staden for rådmann Arne Tronsen. I Open sending hadde Jorunn Lund Harstad med seg Dag Anders Rysstad og dei hadde tema om turistattraksjonar i Valle.

Det var problem med ein mikrofon i studio, så det var ikkje problemfritt å avvikle sendinga. Men det gjekk då på eit vis, og alle var glade at vi var i gang att, så vidt eg kan forstå det.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.