Endå ein onsdag

Share

Det verkar som om onsdagane kjem tettare no, ikkje før var sist onsdag unnagjort, så var det sanneleg ein ny onsdag att. Programmet i kveld var det vanskeleg å få på plass, men 17:55 var det i boks med fyrst ein telefonprat med Bjørgulv T. Berg om vegvedlikehald før vinteren set inn, så ein lang studioprat med Ørnulf Hasla om turen til Norsk Høstfest. http://www.hostfest.com/ Det var interessant å få ein fersk rapport. Til slutt i den aktuelle timen hadde eg ein prat med leiaren i Folkeakademiet i Bykle om Mangfaldsfesten dei skal arrangere laurdag. Dei tek sikte på mat og folkedrakter frå mange land.

Valle skule hadde ansvaret for Kommunen informerer, men dei strevde litt med å få det til. Torsdag skal mange lærarar på leseopplæringskurs, no har ein lesing i alle fag som satsing i skulen. Og rektor Frøydis Unneland skulle til Arendal på landsmøte for rådgjevarar, noko som ho hadde bunde seg til å vere med på lenge før ho vart rektor. Men eg nådde henne på telefonen i bilen, då var ho komen til Skomedal, og ho fortalde levande og interessant om aktuelle saker. Fredag er det Sørlandske Lærarstemne, så lærarane har planleggingsdag i samband med denne dagen, og elevane har fri.

Når ein har ansvaret for vakt på riksveg 9 er det vanskeleg å stille med Tankar frå Bibelen i Valle Radio utan å planlegge på litt sikt, så Bjørgulv T. Berg kunne ikkje kome og ha andakt denne kvelden, men Irene Krokeide Alnes sitt program i serien Over ein open Bibel gjorde nytte for seg. Resten av den tilmålte tida song DeKor, ei gruppe frå Kristiansand under leiing av Bjarne Stølen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.