Triveleg onsdagskveld

Share

Først stor takk til Åsmund Hoslemo som fiksa problemet vi hadde i studio i Bykle, slik at P4 kom på lufta att. Dermed kunne vi kople opp klokka 17:45 og vere klar til sendinga i kveld starta.

Det var eigentleg Ørnulf Hasla som stod på programmet til å vere programleiar denne kvelden, men han har ikkje høve til å ha ansvar for sendingar i haust, så Bjørgulv T. Berg steppa inn og hadde sydd saman eit triveleg program:

Aktuell time:
1. Telefon til flykningekonsulent Guro Nordli Solbakk, som treng utstyr til nye flyktningar som kjem til Valle sist i november. Stellebord og står høgt på lista, men også leiker til borna, sa Guro på telefon, nettopp komen heim etter ein tur til Kristiansand for å finne noko av alt som står på lista som ein treng før 15 personar frå Burma kjem.

2. Randi Myrum har gått av som leiar i Valle Bygdekvinnelag etter åtte år. Dei tre kvinnene som takka for seg i styret no i haust, Randi, Lisbeth D. Homme og Jorunn Lund Harstad, hadde over 40 års fartstid i styret. Randi og Bjørgulv snakka om kor viktig det er at nokon tek ansvar for dugnadsarbeid i ei bygd.

3. Lisbeth på biblioteket skal ha Nordisk Bibliotekveke, sjå http://www.bibliotek.org/default_no.asp med fleire arrangement neste veke. Morgengry med elevar i 3. klasse vert det alt på fredag, og neste veke er det besøk i barnehagane. Neste fredag, 14. november, vert det og litteraturkveld med Fred Arthur Asdal i kommunestyresalen. Lisbeth var med på telefonen, biblioteket er ope til klokka 19 på onsdagane. Her er meir om Asdal: http://www.bokapnerne.no/sitepageview.aspx?sitePageID=1522

4. Sigurd Brokke http://underskog.no/kalender/26117/forestilling/33219 skal ha ny duell med Linda Eide. http://www.nrk.no/programmer/tv/norsk_attraksjon/1.3415851 Det skjer på Bygland fredag i regi av Agder Mållag og Bygland Mållag. Sigmund Skomedal skal vere dommar i duellen. Sigurd var og med på telefon, han var på møte i vallemal.no, dei hadde korrekturlesing på 20 av dei 7400 orda som no ligg i databasen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.