Valle Radio i Spania – med orgelprogram

Share

Eg fekk ein e-post frå Jarle Fagerheim frå Klepp, han meinte at eg ville ha glede av ei lenke han sende meg. Den handla om Weekly Theatre Organ Radio Show From Spain, så eg vart litt nysgjerrig. Eg kan jo dele det med dykk: http://atos.org/web-journal/

Her fortel Steve Ashley om eit teaterorgelprogram han har kvar veke i Valle Radio i Albox i Spania. Det var ikkje noko om Albox på norsk wp, så du får klare deg med den engelske inntil vidare: http://en.wikipedia.org/wiki/Albox Under kartet finn du ei lenke med geografiske koordinatar, og då kan du gå på google map og sjå at det ligg mellom Granada og Cartagena, om lag 200 km sørvest for Benidorm.

Han fortel at han starta i mars 2007 som eit halvtimes program i tillegg til eit to timars program med eldre musikk som vart kalla Those Dancing Years. Orgelprogrammet kalla dei Pipes and Paella, det var svært lokalt lagt opp, og sjølv om det var smalt, likte sjefen for radioen programmet.

No i mai 2008 vart programmet utvida til ein time, det fekk nytt namn, Hot Pipes! og fekk eit internasjonalt perspektiv og retta seg mot dei som likar teaterorgel. Tall over lyttarar har stige sidan det nye konseptet kom på plass 28. mai. -Når eg får tak i CD-ar, fortel eg om dei og anmelder dei, eg gir også informasjon om konsertar og andre hendingar. I tillegg spelar eg frå platesamlinga mi.

Ein kan høyre programmet frå www.musicnostalgia.com. Han spelar også etter oppfordring og med helsingar, det er bare å ta kontakt, skreiv
Steve Ashley, Producer and Host (August 27, 2008)

Takk til Jarle for ei artig tilbakemelding.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.