Lang pause

Share

Endeleg tid for nokre ord på bloggen att. Det vart ein lang pause med influensa og styr, men no er eg etter kvart komen i form att. Det vart akkurat til joleferien, det, men radioen si jolesamling på Valle Motell tredje sundag før jol måtte eg stå over, då fraus eg og sveitta på same tid.

Sist veke sende eg denne meldinga til Setesdølen, og det var om lag alt eg fekk gjort:

Tysdag 16. desember
Sendinga avlyst på grunn av sjukdom.

Onsdag 17. desember
Teknikar: Torhild Sandnes
18:00 Kommunestyremøte

No står det att ei sending i dette året. Det vert lisle joleptkvelden. Dei programleiarane og teknikarane som er i Valle skal ha fordelt oppgåvene for den sendinga mellom seg, så eg får bare vente og sjå i avisa kva som står der når det gjeld sendinga den kvelden.

Styret har vedteke at vi skal kjøpe digitale opptakarar til programleiarane, så det vert ei fin jolegåve vi kan ta i bruk på nyåret. Då vonar eg at vi kan verte meir aktive med å lage stoff utanom studio. Den siste tida har mykje vore basert på at folk har kome i studio, noko som jo ikkje høver alle gonger.

Det får vere alt for i kveld.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.