John Olav Larssen 2

Share

Fredag fekk eg vere med i gravferda til John Olav Larssen. Det var ei sterk oppleving. Du kan lese meir på Bloggen til Harald Haugland, http://www.eskeland.net/node/5934 som er ein blogg eg har starta på Helge sine heimesider. Der har eg og lenker til litt av det som andre har skrive om dette.

På grunn av turen til Time har eg vore utan nettforbindelse nokre dagar. Difor har eg ikkje fått oppdatert bloggen min særleg godt. Men no er det vel etter kvart tilbake til det vanlege livet.

Sjølv om det var mange år sidan vi hadde møtt borna til John Olav og Norma, var det hyggeleg å oppleve at dei kjende oss att, triveleg å møte dei og få bekrefte vennskap med dei og Norma. Mange andre var og møtt fram for å ta avskil med John Olav, så vi møtte Rolf Listrøm, Øystein Kristensen og Arne W. Haugland, som for mange år sidan var sentrale i Justøyfamilien og sidan medarbeidarar i Den indre Sjømannsmisjon.

I denne tida har det slått meg kor mykje av mitt liv som har fått kursen etter møte med John Olav. Han var ei inspirasjonskjelde og ein venn som eg kjem til å sakne sterkt.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.