Prestegjeldsaksjon i Valle prestegjeld

Share

Denne helga har det vore prestegjeldsaksjon i Valle. Gjestetalar var Kari Holmås. Dette stod på heimesida til Valle kommune om arrangementet i dag:

11:00 Fellesgudsteneste for Valle og Bykle. Med sokneprest Arne Skare, Lege og predikant Kari Holmås preike. Song av lokale ungdomar. Dåp og nattverd. Takkeoffer til kyrkjelydane sitt misjonsprosjekt på Cuba.

I ein prat eg hadde med Sissa tysdagskvelden, fortalde ho at dei hadde lagt om prestegjeldsaksjonen noko. I fjor var alle arrangementa i Bykle kyrkje, i år er alle arrangementa i Valle, neste år vil dei truleg bli lagde til Hylestad.

Det starta med møte fredag kveld på Menighetshuset i Valle, fyrst med kveldsmat, deretter med møte der Kari Holmås talte og Ånund Lund song. Laurdag var det to møte med matøkt mellom, då song Tone Rysstad og Tora Åkre Lund.

Kari Holmås har ein CD i salg hos Norea. Den heiter Til deg som ber og inneheld 9 talar om Fadervår. Ho tenkjer på den som ber bøna under dyna om kvelden og som kanskje tvilar meir enn du trur. Sjå denne lenka om du vil kjøpe den for 125 kroner + porto:
http://www.norea.no/page.php?mtid=14&elid=139&menu_3=177

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.