273 medlemmer

Share

Valle Radio si gruppe på Facebook har nå 273 medlemmer. Å bla gjennom alle namna er ei tankereise som tek tid og gjev mange tankar. Her er både kjende og ukjende personar, dei fleste er faktisk ukjende. Storfamilien Valle Radio bind oss saman i eit interessefellesskap som er til glede og nytte for bygda og oss sjølve.

Tankar går til program folk har vore med i. Helge Dahle, som skal ha sendingane i påska, er ein av medlemmene på Facebook. Eg lurer på om han kom heim frå Nordsjøen i tide, for det har vore mykje tåke ein periode, og eg høyrde om folk som ikkje kom seg heim. Det hadde jo vore ei katastrofe om programleiaren for påskesendingane ikkje kom heim tidsnok. Sjølv om vi har mange gode medarbeidarar, stolar vi mykje på Helge når det gjeld desse sendingane. Han er liksom mannen for dei store høva.

No går det seg til. Eg trur telefonvaktene er på plass, Jorunn Lund Harstad, som hadde Open sending i går, brukte tysdagskvelden før ho gjekk til bygdekvinnelagsmøte med fjoslukt, som det stod på plakaten, til å ringe rundt og få stadfesta at folk kunne vere med. Torsdag er det i gang att.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.