Er påskesendingane klare?

Share

Då eg i dag var innom på Hydro/Texaco på Evje – dei har tilbod på vasking av bilen kvar torsdag og gratis påfyll av kaffe heile året – kom spørsmålet om påskesendingane var klare.

Eg kunne sjølvsagt starta på ei lang utgreiing om at Helge Dahle kjem heim i kveld og skal no bruke dagane fram mot påske til å gjere dei siste førebuingane. Men det gjorde eg ikkje. Eg sa at dei var heilt klare.

Samstundes gledde eg meg over forventningane som ein merkar til sendingane våre. No er det sending til heile dalen i morgon, og så kjem skjærtorsdag og 1. påskedag. Jorunn Lund Harstad arbeider med å få på plass alle som skal svare på telefonar og notere loddkjøp og helsingar og alt annat som trengst. Ho får ja frå dei fleste, påskesendingane i Valle Radio er blitt noko folk planlegg å få med seg, både dei som er med og dei som høyrer på.

Eg fekk kaffikoppen min og eit vitnemål om at folk ventar på påskesendinga i år og. Denne gongen har vi fått ei gruppe på Facebook, og i kveld kom det epost frå Britta Lise med påminning om sendinga. Den skal eg leggje ut på bloggen i morgon eller laurdag.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.