Minne strøymer på

Share

Eg nyttar påskeferien til å sjå på Facebook, som no er komen opp i 275 medlemmer, og minne strøymer på. Mange lyttarar, men sanneleg og nokre som har vore aktive i radioen. I dag stoppa eg ved Knut Olav Tveiten, han har eit bilete av ein scooterkøyrar i flott driv, steilande på snøen.

Eg tenkjer tilbake på alle gongene han var teknikar før han reiste til vidare skulegong og ikkje kunne vere med lenger. Då sa han at han kunne nok vere med ein fredagskveld når han var heime. Men så kom det snø og då var det oppgåver i brøyting som var høgare prioritert enn å vere teknikar i radioen, så han bytta med Torleif Soltun og kunne sjølv sitje og kose seg med snørydding. Då tenkjer eg at det er godt vi er forskjellige, eg er av dei som meiner at snøen høver best der eg ikkje er.

Men eg vonar at folk som er på heia har hatt ei fin helg og at ein har unngått ras og skade, det er jo helst ein farleg periode og ein bør halde seg unna farlege stader, les vi i avisa. Jo mindre Røde Kors Hjelpekorps har å gjere, jo betre er påska.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.