Valle Radio og Facebook

Share

Ronny nyttar Facebook aktivt når han har sending, og han sende ut denne meldinga før onsdagssendinga:

Emne: Sendingen onsdag 22. april

Til i morgen har jeg invitert Hanna Assmann Kyte. Hun er blant dem som har kommet videre i UKM på Evje. Vi tar en prat om dette mellom 18.oo og 19.oo.

Klokken 19.oo får vi som vanligt Kommunen orienterer, og denne gangen ved Rådmannen kontor.

Klokken 19.30 blir det Tankar frå Bibelen ved Håvard Viki

Klokken 20.oo til 21.oo er det Ronnys time, og jeg har invitert Erling Sagneskar. Han vil gi til beste litt om sin forestående langtur i Setesdalsheiene i sommer, og som takk for dette vil jeg tipse ham om fluer og fluefiske gjennom sesongen.

Klokken 21.oo og utover blir det Open Sending med Britta Lise Homme. Hun lover oss rebuser som dere må ringe inn på. Vi har som vanlig et overdådig premiebord.

MVH Ronny

Eg fekk ikkje med meg hele sendinga, men praten med Hanna om Ungdommens KulturMønstring og andre aktivitetar, var eit interessant innslag. Ho var flink til å fortelje og musikkvalet var variert.

Av det overdådige premiebordet fekk eg ein bifftallerken i tre og ein frisbee etter at eg ringte inn løysing på rebusen Pepperbiff. Rebusane var laga frå tilbodslista til Joker og menykartet på Sølvgarden Hotell.

Facebook kan vere eit godt hjelpemiddel i kontakten mellom lyttarar. Ei av dei som er med i gruppa på Facebook og som bur i Kristiansand, ringde inn i går. Ho hadde vore interessert i Valle Radio og gjennom gruppa hadde ho funne korleis ho kunne høyre på nettradio. Mange medlemmer av gruppa var pålogga i går under Open sending.

Men framleis står det att ein del for å finne gode måtar å bruke gruppa på.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.