Setesdalswiki veks

Share

Setesdalswiki veks, no er det 16 artiklar. Dei kjem i tillegg til dei som vart importerte frå wikipedia då vi starta opp. Til no er det bare eg og Knut På Bø som har skrive nye artiklar, men fleire har registrert seg og ser ut til å ville prøve dette.

Kor eg skal setje målet, veit eg ikkje, men om ein fekk dekt alle dei raude lenkene som alt no er i strukturen, ville ein hatt godt over hundre artiklar. Ein skal ikkje forakte den ringe begynnelse, er eit gamalt ord eg kjem på i samband med dette.

Samstundes gjev det meg stor respekt for dei som starta wikipedia på norsk for fem år sidan. No er den komen til 215.000 artiklar, det er ei heil bragd. Men det er nok å skrive om på Setesdalswiki og. Her kan ein skrive om alle kommunestyremedlemmene, alle bedriftene i dalen og kven som driv dei, om lag og foreningar så vel som om geografi og natur. Det vert ein del med tid og stunder. Så får vi sjå korleis det går. Om ein klarar 1000 nye artiklar i løpet av mai, tvilar eg på, men til jul må det vel gå. Det vil gje vel hundre nye artiklar kvar månad, og det er nok meir overkommeleg.

Bli med å skrive på Setesdalswiki, du og. Ein takk til Helge, som er vert for prosjektet. Vi måtte få ny adresse i dag, for det andre han hadde på maskina ville ikkje fungere då slik han hadde sett opp adressa. Så no ligg artikkelen om Valle Radio her: http://www.eskeland.net/setesdalswiki/Valle_Radio

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.