Planar

Share

I dag var siste dagen av senilveka mi og eg hadde på planen at eg skulle køyre oppover på tidleg ettermiddag og kombinere det med fotosafari for setesdalswiki og wikipedia.

Nå vart det sein ettermiddag før eg la i veg, og den fine mandagen i Mandal fekk regndråpar, for å seie det forsiktig då eg kom til Øvrebø/Hægeland/Evje. Etter kvart var det mykje meir enn regndråpar, tunge plask og mykje vatn i vegen.

Og når skyene tømer seg, er det mørkare i veret, så fotografering er ikkje så enkelt. Likevel stoppa eg nokre stader og knipsa litt. Etter kvart kan det nok bli bilete på både wikipedia og setesdalswiki. I denne veka, som eg har vore på tur til Oslo og omliggjande herlegdomar, har ikkje setesdalswiki fått så mykje merksemd. Eg får prøve å gjere det betre resten av veka. Å skrive 100 artiklar på ein månad er i grunnen ein stor jobb, og eg skulle gjerne hatt fleire med meg til å skrive der.

Eg ser for øvrig at eg har passert 1700 innlegg på bloggen. Det er mykje stoff etter kvart og ei god kjelde for den som vil finne ut meir om kva vi har gjort i Valle Radio, i alle fall dei åra eg har skrive blogg. Det har jo ikkje vore blogging like lenge som vi har laga radio.

I dag fekk eg forresten eit interessant brev frå Hanna Kyte Assmann. Valle skule skal ha kulturkveld torsdag og presentere kulturminne, og dei hadde funne ut at Valle Radio er eit kulturminne. Så ho ville ha meg til å bidra litt. Eg sa at ho kunne leite på bloggen og sjå kva ho fant og sjå om ho kunne bruke noko. Elles måtte ho stille konkrete spørsmål. Sidan høyrde eg ikkje meir. Her er ei lenke som syner noko av historia om Valle Radio:
http://valleradio.blogs.no/2007/10/31/for_mykje_kristendom~3226486/

Men det var jo kort tid å lage det på, frå måndag til torsdag….

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.