Fotball

Share

Dette innlegget på bloggen kjem ikkje bror min til å like, for han meiner at dei 22 spelarane på fotballbanen under ein fotballkamp skulle hatt kvar sin ball, så slapp dei å springe slik for å få tak i den eine ballen.

Men Britta Lise sit nok heime i kveld (om ho då ikkje var på kampen) og er rimeleg glad for at Start tross alt berga eitt poeng i kampen mot Stabæk i kveld. Vi har huset fullt av feriegjester, men vi lot fotballkampen stå på i kveld, rett nok utan lyd, for vi ville ikkje at kommentatorane skulle prate i munnen på oss. Og vi var ikkje nøgde med Start sitt spel før etter 85 minutt. Dei siste ti minutta, inkludert 4 minutt tillegg, gav likevel ein Start-entusiast noko å glede seg over. Begge måla var gode, VG skreiv til og med at Start stjal poenga. http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/artikkel.php?artid=564616

Fotball er ein sport som engasjerer mage, og når det kjem ein kamp på TV er eg og barnebarnet mitt på 7 år ivrige tilskodarar. Vi har fått mål i hagen i sommar, gamle hesjestaurar har kome til nytte att, og det er ikkje få mål han har laga der medan han har vore på ferie.

Når Start spelar mot Stabæk, er det ingen tvil om kven eg held med. Eg har større problem når dei spelar mot Viking, for det har nok helst vore laget eg har halde med. Rett nok har det vore på avstand, det er ikkje mange gongene eg har vore på gamle Stavanger Stadion, og på den nye fotballbanen har eg ikkje vore.

Men det er eit fascinerande spel.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.