Rikspolitikarar i Valle Radio

Share

Onsdagskvelden skal Aust-Agder-benken vere med i Valle Radio. Programleiar Harald Haugland fortel til Setesdølen at han har fått avtale med Kjell Ingolf Ropstad, Svein Harberg, Ingebjørg Amanda Godskesen og Freddy de Ruiter om å vere med på telefon i radioen i timen mellom klokka 20 og 21.

-Dei vil få takke lydarane i øverste delen av Setesdal for stemmene dei fekk, og så vil vi snakke litt om kva dei er opptekne av i politikken, seier Harald Haugland., som også vonar å få dei til å seie noko om tilhøvet til Valle, Bykle og Setesdal elles.

-Riksveg 9 er eit emne som ein vanskeleg kan kome utanom, men også andre aktuelle tema kan ein svinge innom i samtalen. Tre av dei fire er nyvalde, så det vil jo vere naturleg å spørje kva slags forventningar dei har til dei neste fire åra. Og så får vi høyre litt om kva dei har gjort før dei vart valde inn på Stortinget og kanskje også litt om kva som førte til at dei valde det partiet dei representerer., avsluttar han.

Dei som ikkje får inn Valle Radio direkte, kan høyre på Internett.


Slik var meldinga eg sende til Setesdølen i går. Men dei hadde mykje stoff, så det var bare første linjene som kom inn. Men det kom då inn, til og med med gul farge.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.