Tilgjeving

Share

Eg var i kyrkja i dag, presten tala om tilgjeving, det har blitt eit tema som er oppe i mange samanhengar. Så nemnde han presten i Kristiansand, statsråden i Oslo og biskopsonen i Oslo. Alle tekstane i dag hadde eit slikt perspektiv, frå Peters spørsmål om kor mange gonger ein skal tilgje, til Josefs brør i Egypt, som ba om tilgjeving for å ha sendt han dit.

Per Ragnar Haraldstad synte til ein artikkel i Fædrelandsvennen torsdag som Paul Leer Salvesen hadde skrive, den handla om det same, og han bad oss gå heim og finne avisa og lese den.

Her er lenka: http://www.fvn.no/mening/debatt/article717002.ece

Les gjerne artikkelen.

Paul Leer Salvesen var i Valle på kulturveka 2009 og talte om det same emnet, og det kom ganske mange folk den kvelden, eg trur dei snakka om 50 på filosofikafeen i år. Så emnet er aktuelt i våre dagar og.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.