Vegen vidare

Share

Dette var temaet for Per Emanuelsen på eit møte i kommunestyresalen i Valle sist veke. Bjørgulv T. Berg var på møtet og tok opp talen, og den sender vi i Valle Radio tysdagskvelden 3. november klokka 19:30.

Det er eit problem at eg i så liten grad er i Valle i helgene, for det vert for få lokale opptak som eg kan sende i tysdagssendingane. Før, då vi budde her, var det lettare å få gjort opptak som kunne brukast i radioen og dermed dele noko av det som skjer med folk som av ulike grunnar ikkje har høve til å vere til stades.

Nå var det ganske mange til stades onsdagskvelden i Valle kyrkje, men vi vil likevel sende opptak frå det arrangementet og, det er jo ikkje så ofte biskopen er på ein ekstra tur til Valle, han har jo eit stramt reiseprogram som biskop i Agder og som preses for dei norske biskopane. Så sjølv om kvelden ikkje ga så mykje ny informasjon, skal vi sende opptaket til glede for dei som ikkje hadde høve til å vere til stades.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.