Aktuelt frå kyrkje og kristenliv landet rundt

Share

Denne programposten har eg hatt no som erstatning for Noreamagasinet, som eg ikkje lenger får tilsendt som cd-plate, men må laste ned frå norea. Ettersom dette ikkje fungerer for meg, kan eg bare laste ned det som ligg ope, og det er ikkje mykje.

På Nytt liv media sine sider har dei ein annan politikk, der ligg meir av stoffet ope for nedlasting, så over tid vil du nok tenkje at det er mykje rogalandstoff. Det har du heilt rett i, men no veit du grunnen.

I kveld henta eg eit kåseri av Asbjørn Kvalbein på Norea sine sider. Du kan lese det eller høyre det om att her: http://www.norea.no/page.php?mtid=51&elid=2742

Theis på besøk
Då web-pastoren var ferdig, kom soknepresten i Tveit i Kristiansand innom. Theis Salvesen var ivrig med i radioarbeidet då han var prest i Valle, og i kveld kom han opp fordi han skal ha gravferda for Tora Lund i morgon. 15 minutts prat i radioen var ei aktuell velsigning, litt om livet som prest i byen og saknet av radioen. Og ei oppdatering på korleis det går med borna. Theis likte ikkje at vi endå ikkje har fått bytt tekst i displayet til radioen, men dei nye reklamane våre, dei likte han. Og då eg for å demonstrere det nye musikksystemet vårt, Spotify, spelte Rammstein for han, bare eit par takter, då tenkte han at det går greitt i radioen sjølv om han er reist.

Siste del av timen hadde vi eit innslag om Frelsesarmeens arbeid på Haiti. Det kan du finne ut meir om her: http://www.nyttlivmedia.no/page.php?mtid=1&elid=878 Inge Kallestad hadde snakka med kommunikasjonssjef Andrew Hannevik i Frelsesarmeen. Det var natuleg å spele musikk av Mannssambandet etter dette innslaget, Mannssambandet er eit mannskor innan Frelsesarmeen.

Det siste innslaget i kveld var om Marit og Irene, songevangelistane som no går online. Dei har heimeside og dei er på Facebook. Ingve Gilje hadde snakka med dei på telefonen, og eg kunne finne heimesida deira og fortelje at dei ikkje held fram på Evje denne veka, men at dei hadde god oppslutning om møta i helga. Og så kunne eg spele litt får musikken deira, som ein og kan finne på Spotify.

Og dermed var timen slutt, eg måtte til med Postludium.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.