God respons

Share

Det verka å vere lett å samle stoff til sendinga i morgon, plutseleg var det meste på plass.

Eg var innom på Coop Valle måndag kveld, og der var det blitt mykje nytt i innreiing. Når eg oppdagar slike ting, synest eg det er greitt å få noko om det i radioen, så eg spurde Gunnar om han ville kome og fortelje, og det var ikkje nei i hans munn.

Medan vi stod der og prata, kom ein kunde til. Det var den nye taxisjåføren i Valle, og Gunnar meinte at eg burde ha henne i eit intervju og. Eg greip sjansen med det same, og sjølv om ho ikkje hadde tenkt på noko slikt, var ho sporty og slo til.

Så skal det vere eit møte om sosial medier i kommunestyresalen i morgon. Det startar 16:30, og truleg kan vi få til eit intervju der. Til slutt kan vi snakke litt med Laila Homme om Quiz-kveld på Valle Motell onsdagskvelden klokka 21, så då er timen full.

I timen frå 20 til 21 hadde eg avtalt å ta ein telefon om lag 20:30 til Annemor Sundbø, som lanserer den nye boka si i Kristiansand i morgon. Så då hadde eg open ein halv time frå klokka 20, og den la Sissel Åkre beslag på då eg møtte henne på biblioteket i dag. Ho lurte på kva tid eg skulle intervjue henne om korleis det er å vere pensjonist. Så då vil ho vere med meg heile timen, ho trudde nok at ho var ferdig på spitekafeen til klokka 20.

Det er sjeldan det er så enkelt å finne stoff som det var denne gongen, så du kan bare setje deg ned og glede deg til ein triveleg onsdagskveld med Valle Radio. Gå på heimesida vår og klikk på ei av lenkene, så får du høyre også om du ikkje er i nærområdet. (I kveld var det visst litt problem med Internett, men det skal vi fikse til i morgon.)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.