Opi sending med litt av kvart

Share

Det var Jorunn Lund Harstad og Kåre Rike som skulle ha open sending onsdagskvelden, men då Tore Lund gjekk bort måndag, var det ikkje naturleg for Jorunn å vere med, så Kåre fekk med seg Jon Ola Rysstad, Høgrepolitikar og med på dette for fyrste gong. Det var ein debut han kunne vere nøgd med, dei to snakka med innringarane som gamle kjende.

Kåre hadde laga rebusar om litt av kvart, og etter nokre rebusar med aktuelle dagar og tider på året, gjekk han over til sportsheltar. Dei var noko tilårskomne, og mange av innringarane var ikkje påtenkte då dei hadde si glanstid. Å spørje ein tiåring om kor han var då Oddvar Brå brakk staven, det er jo rått parti. Fred Anton Maier er og ein helt frå historiebøkene, men svar fekk dei to i studio. Til tider var det ganske hektisk ved telefonen, eg hadde telefonteneste etter at eg hadde vore programleiar dei fyrste timane.

Det var mange som fylgde med over internett, dei som kom inn i studio var ei fin blanding av lokale og fjernare innringarar, både frå Songdalen, Sirdal og Kristiansand kom det telefonar.

For den som er ansvarleg for opi sending er det ein del praktiske oppgåver som må løysast, særleg med omsyn til å finne premiar og distribuere dei. Knut gjorde dette og på ein god måte, men så er han jo lært opp av Jorunn. Og denne gongen låg musikken han nytta i ein eigen katalog på Spotify, så teknikar Inga Flateland hadde ein enkel jobb denne kvelden.

Nesten 120 telefonar på halvannan time, både eg og Gudrun Nomeland skreiv så blekket spruta i innringingsøktene. Og så slutta dei av i høveleg tid, 22:30 er det greit å runde av når det er skule og arbeid dagen etter.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.