Prestegjeldsaksjon

Share

I mange år har det no vore prestegjeldsaksjon i Valle prestegjeld. I kveld klokka 19:00 starta prestegjeldsaksjonen 2010 i Bykle kyrkje. Talar i år er Ole Magnus Olafsrud frå Navigatørane. Kjell Hagestad song og det var ofring til kyrkjelydane sitt misjonsprosjekt før ein samlast til kveldsmat.

I morgon er det møte i Bykle kyrkje klokka 16 og 18 med tale av Ole Magnus Olafsrud. Då syng Valle familiekor. Mellom møta vert det taco.

Prestegjeldsaksjonen vert avslutta sundag klokka 11:00 med gudsteneste der fungerande sokneprest Øyvind Vognild er liturg og Ole Magne Olafsrud talar. Åslaug Dahl og Ingvild Egeland skal syngje. Det vert dåp og nattverd, og etterpå er det kyrkjekaffi, pølser og brus.

Her er det eit intervju med Olafsrud: http://www.delk.no/showarticle.php?id=251 Han har vore mykje engasjert i familierådgjeving. Han har og skrive fleire bøker. Nokre av dei er presenterte her: http://www.navigatorene.no/index.php?kat=38&mid=0

Dersom Bjørgulv har med opptakaren, kan det vel tenkjast at vi får høyre litt frå møta på Valle Radio etter kvart.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.