Respons

Share

Det nye året vart innleia på ein fin måte, sjølv om det var problem med å kome på lufta og eg ikkje kom opp før ti minutt etter programmet. Av og til er det utgjort.

Det fine var programmet Sangkveld, der eg spelte plata Ett barn är fött og las tekstar frå Bibelen mellom songane. Då programmet var slutt, plinga det i mobiltelefonen min, 9763 1408, og då eg opna meldinga, skreiv Siri Nordbø Melhus: TAKK for et flott program i kveld på Valle Radio med juleevangeliet og nydelig kor og orkester, balsam for sjelen! Godt nytt år. Husbonden hilser også.

Som om ikkje det var nok, då Niklos var ferdig med programmet Postludium, ringte Olav Føreland frå Søgne for å takke han. Olav hadde høyrt oss på Internett-streaming.

Av og til får vi spørsmål om respons, og då er det ikkje så mykje vi kan melde. Vi veit at folk høyrer på oss, men det er sjeldan vi får respons. Å få to tilbakemeldingar same kvelden, ved fyrste sending i det nye året, det var ein svært god start på eit nytt år.

No kan det kanskje skuldast at folk ikkje veit korleis dei skal kome i kontakt med oss. Difor har eg skrive mobiltelefonnummeret mitt i bloggposten i kveld. Om du vil sende ei tekstmelding, så er det strålande flott. epost til harhaugl (krøllalfa) gmail.com er og ein måte. Desse kan du og bruke om du vil sende kunngjering, slik Astrid Nomeland gjorde for kvinne møtet som var på Nomeland bedehus i kveld. Eg prøver å ha ein post for kunngjeringar når eg er i radioen.

Det er ingen tvil om at respons stimulerer radioarbeidet vårt, så det er fint å få tilbakemelding, det trur eg alle programleiarane set pris på.

Så tusen takk for ein fin start på det nye året.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.