Sosiale medier

Share

Dette var temaet på eit møte som Valle Radio arrangerte i kveld klokka 16:30 i kommunestyresalen i Valle. 10 – 15 personar møtte opp for å høyre om sosiale medier frå Kristian Osestad og Øystein Hjorthaug, som jobbar i Fundament reklamebyrå i Kristiansand.

Vi fekk høyre at dei hadde vore med på eit møte om dette på Sylvgarden i fjor, og etter det hadde dei samarbeidd med Hasla om eit prosjekt. Før møtet hadde dei hatt foredrag for Valle kommune.

Etter møtet i kommunestyresalen kom dei til studio i Valle Radio og snakka om sosiale medier i den aktuelle timen. Øystein tok bilete av meg og Kristian og la ut på nettsidene deira http://www.facebook.com/photo.php?pid=3441145&id=79944805885&ref=mf
medan dei var i studio, det er slik sosiale medier fungerer: Bilete vert teke og lagt ut på nettet, delt med andre. Det var i grunnen slik internett oppstod, akademikarar hadde trong for å dele dokumenter med kvarandre på ein enkel måte. No deler ein kunnskap og bilete og informasjon om daglegliv ned til minste detalj. Wikipedia har ein liten artikkel om sosiale medier her: http://no.wikipedia.org/wiki/Sosiale_medier

I studio snakka vi saman om firmaet deira og om sosiale medier som facebook og Valle Radio si side på Facebook. Ein skjøner at vi bare er i starten av å bruke dette systemet og at det har mange bruksmåtar som vi knapt har oppdaga enno.

Eit forhold som eg likar godt er at Britta Lise sender ut epost om kveldens program. Det kjem rett i postkassen min. Ørnulf fortalde på møtet at mange ikkje likte det, epostkassen på mobiltelefonen vert så fort full. Eg vonar at Blise ikkje sluttar med å sende informasjon til oss som er på Valle Radio si liste på Internett, vi har nesten 500 medlemmer der.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.