Ny heimeside – via Facebook

Share

Så er den nye heimesida lansert. Den er laga på Facebook, og Britta Lise fortel at vi må melde oss på den – informasjon om Valle Radio vil kome der og ikkje som epost til dei som har vore medlem av den gamle gruppa på Facebook. Om du ikkje vil melde deg inn på Favebook, kan du likevel lese det som står på sida. Og så kan du ha den i Favorittar på PCen din og gå der når du vil vite om det er noko nytt frå Valle Radio. Eg kjem til å halde fram med å skrive bloggen, og du kan melde deg på her og få epost når eg har skrive eit nytt innlegg.

Den nye heimesida har fått med bilete av alle medarbeidarane. I tida før påske var Britta Lise svært aktiv med å samle folk for å få ta bilete av oss til sida, og ho har visst fått med alle som no er aktive i radioarbeidet på ein eller annan måte.

Så nå er det bare å glede seg til den fyrste påskesendinga skjærtorsdagskvelden. Då vil ho, Rolf Erik og Henri Tore leie sendinga og telefonane vil vere klare for å ta imot alle som vil ha lodd. Helsingar må ein sende inn separat. Programmet blir etter same lesten som ein har hatt ei tid, men vil nok endre seg noko ettersom Helge Dahle ikkje er med i år. Eg kjem tilbake til meir om påskesendinga etter kvart.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.