God påske

Share

Starten på sendinga i kveld vart forsinka i oppstarten, 40 minutt, sa dei. Det førte til at dei forlenga salgsperioden til 00:30.

Britta Lise, Henri Tore og Rolf Erik hadde ein triveleg kveld med telefonar som svar på rebusar, med helsingar pr. sms og epost og loddkjøparar – ein periode delte dei ut Valle Radio.krus når folk kjøpte mykje lodd, eg trur dei gjekk lens for krus, så vi må til å bestille nye kurs, etter det eg skjøna.

Sjølv fekk eg helsing frå Siri, og eg sendte tilbake helsing til henne og til karenarane i Valle – tenkte at ein påskesang kunne vere aktuell og foreslo Deg være ære – den er internasjonal og karenarane ville og kjenne den. Men eg visste nok at det ikkje gjekk, musikken var planlagd før sendinga starta, så slike innfall var ikkje mogleg å dekke.

Premiane var gåvekort frå sponsorane, mange frå Statoil Rysstad og ICA Hovden, som var hovudsponsorar, men og frå ei rekke andre sponsorar. Opplegget var slik at alle som kom inn i studio, fekk eit gåvekort, og så fekk dei eit til som svar på rebusen og om dei song eller hadde ei soge, fekk dei endå eitt gåvekort.

Ved slutten av sendinga var det seld lodd for litt over 190.000 kroner. Takk til sponsorar og loddkjøparar for all støtte. På Facebook har vi fått 1183 medlemmer på Valle Radio. Tre får gåvekort på 500 kroner: Gunn Eli Omdal, Åmli, Geir Arne Johansen, Ragna Irene Grave frå Dalen. Dette var lova om vi klarte 1000 medlemmer.

Til slutt kom Ørnulf Hasla og las opp vinnarane. Dei kjem i ein annan post her på bloggen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.