Mykje etterarbeid

Share

Då eg var på butikken i ettermiddag, kom Britta Lise med ei stor bunke konvoluttar:

-Det er mykje etterarbeid, sa eg
-Eg har mykje att, sa ho. -Eg må skunde meg og nå posten før dei stengjer.

Det same var Henri-Tore inne på då vi snakka om det i dag. Det er mykje etterarbeid, og truleg kunne vi rasjonalisert noko av det slik at det ikkje vart så mykje å gjere for eit par personar når påskesjauen var over. Då er ein gjerne noko utlada, og det er ikkje så lett å motivere til å få gjort det etterarbeidet som må til, og samstundes er det viktig at det ikkje vert liggjande.

Vi snakka og litt om det å få inn folk på direkten og så be dei om eit dikt eller ei historie og at ein då kan få noko meir enn ein forventa. I år gjekk det ganske fint, men det var eit stev som var noko på kanten, etter det eg hugsar, men no hugsar eg ikkje stevet, eg er heller ikkje sikker på om det er i stevbasen til Agder Folkemusikkarkiv.

Vi snakka og litt om konseptet med tre premiar til kvar som kjem inn i studio, det er mest som å vinne det store loddet og verdien av premiane kjem fort opp i mellom 500 og tusen kroner. Henri-Tore meinte det var ein av grunnane til at folk var aktive, gode premiar er ikkje å forakte. Men det fungerer nok best om premiane er gåvekort og ikkje gjenstander, for det er mykje meir logistikk når ein skal få gjenstander rundt til alle vinnarane og så få den rette premien til den rette utleveringsstaden. Om ein hadde gåvekort, kunne ein bare pakke dei ned i konvoluttar etter kvart som sendinga gjekk, og så kunne ein få det på posten når han opna att etter påske.

Takk til alle dykk som gjennomfører dette etterarbeidet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.