Teknikken fungerer att

Share

Tysdag 13. april

Ansvarleg: Harald Haugland

18:00 Kvarteret
18:15 Over ein open Bibel
18:30 Sangkveld med påskesongar
19:30 Aktuelt frå kyrkje og kristenliv mm.
20:30 Postludium med Niklos K. Besteland
21:00 Kyrkjebakken

Eg tok ein telefon til Jørund Georg Jore for å finne ut om teknikken fungerte og han meinte at til i morgon skulle den gjere det. Dermed sende eg ovanståande til Setesdølen i dag. I tillegg hadde eg ein prat sist veke med Noreas Harald Endresen for å få hjelp til å kome inn i programbanken.no, og det klarte eg. Om eg klarar det i morgon, kan kanskje Noreamagasinet kome i Valle radio att, i så fall blir det i timen mellom halv åtte og halv ni.

Niklos hadde visst planar om å ha eit Bach-program, men det var ikkje heilt avklåra sist vi snakka samen. Han var innom meg i sist veke her i Valle, og då hadde han ikkje heilt bestemt seg kva han ville ta med.

Sjølv har eg vald å ta med noko påskesong og vonar å finne Som den gyldne sol frembryter med SKRUK og Henning Sommerros arrangement. Så blir det vel litt ulike salmar og songar, trur eg. Påskemusikken er noko av det flottaste av kristen sang og musikk, etter mi meining.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.