Vandalar på Setesdalswiki

Share

I dag skjedde det som eg har frykta, men ikkje trudd ville skje på vesle Setesdalswiki med bare litt over 200 artiklar. Det kom eit åtak med tull og tøys, der det eg trur var eit dataprogram som gjorde det, for det var ulike ip-adressar for kvar redigering, sjølv om det var same tullet som kom.

Vi måtte jo låse Setesdalswiki slik at uregistrerte ikkje kunne redigere, og så gjekk Helge i gang med å finne eit tillegg til mediawiki som krev at uinnlogga skal skrive ein kode før dei får lagre det dei skriv. Det kan ikkje eit dataprogram lese, så då må det vere ein person som lagar tullet. Då det var på plass seinare i dag, kunne Setesdalswiki opnast for alle att.

Siri J. gav god hjelp med å fjerne tullet og eg vil gjerne seie takk til henne for det.

Eg hadde jo likt at vi hadde hatt fleire brukarar som kunne skrive. Mine artiklar vert naturleg nok prega av mine interesser og det eg kan og veit. Andre kan og veit andre ting, så om andre skreiv, ville heile Setesdalswiki dekke eit breidare felt. http://www.eskeland.net/setesdalswiki/Hovedside

Men no er det leggetid.

Ein tanke om “Vandalar på Setesdalswiki”

  1. Trist at noen synes slikt er løye, men godt å kunne være til nytte og. Takk for takken, godt å jobbe sammen med deg og Helge 🙂

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.