Ein blogg til å verte klok av

Share

Eg hadde likt å kunne blogge som Thor Bjarne Bore. Den tidlegare redaktøren av Vårt Land og Stavanger Aftenblad, leiar i Kyrkjerådet og engasjert i mange andre samanhengar, har ein blogg det er verd å lese: http://bore-aktuelt.blogspot.com

I ei rekke bloggpostar kalla Ferienorge Rundt skriv han om laust og fast frå ein biltur i Ferie-Norge. Det er interessant, Bore er kunnskapsrik og har ei skriveglede som gjer at ein gjev seg over i lesinga. Så eg vil anbefale deg å gå i arkivet hans og, det er mykje å ta av.

Så mykje meir enn dette rekk eg ikkje i kveld. Lille Nikolai på vel året søv i romet ved sida av, og når han no har teke til å lage små lydar, er det vel ikkje lenge før det er leggetid for mor hans og. Dermed er det nok tid for meg å stenge datamaskinen for i kveld. Det får våge seg at bloggposten min i kveld blei ein av dei kortaste eg har skrive, om ein held unna programoversiktene, då. Eg får kome sterkare att i morgon, som dei seier i Tour de France.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.