Frå eit år til eit anna

Share

I dag kom eg til å sjå i Setesdølen for 18. august 2009. Den handla om Landbruksdagane på Evje, akkurat som dagens avis gjorde.

Framsida i år:
Jørgen Høgetveit på rovviltdebatt på Evje: Ulven er ein drapsmaskin
Folkefest på Evjemoen
Tok NM-gull nr. 50

I fjor:
Berre veret øydela for Landbruksdagane på Evje
Skulestart i går
Energiministeren til Iveland og Åseral

For meg personleg er desse dagane noko spesielle, for det er no akkurat eit år sidan eg vart send i ambulanse til sjukehuset i Kristiansand og vart liggjande der halvanna veke med lungebetennelse. Det syner på bloggen for i fjor, sjå http://valleradio.blogs.no/2009/08/31/ og kalenderen i venstrekanten som syner liten aktivitet i august 2009. Grunnen til det var at vi fyrst var på tur austover og at eg i den tida ikkje brukte datamaskinen og då vi så kom til Valle og skulen skulle starte, vart det sjukehusopphald i staden.

I år har skulen kome fint i gang. Eg kjenner meg i høveleg form og det har vore triveleg å møte att elevane og høyre korleis deira sommarferie har vore. Så eg vonar at det vert eit normalt arbeidsår i haust.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.