Gold Wing og planar framover

Share

Denne helga er det Gold Wing-treff i Valle. Det er eit minitreff som Rogalandsavdelinga står for, men det kjem folk frå heile landet. Dei fyrste kom til Valle torsdagskvelden, då var eg innom på Motellet og Ingebjørg kunne fortelje at det var ein tradisjon så langt tilbake som ho mest kunne hugse. Sjølv hugsar eg dei var her alt det første året eg budde i Valle, eg kom sommaren 1991, så når eg no er tilbake i Valle, er det for å starte mitt tjuande år i bygda.

Eg la merke til dei flotte motorsyklane alt då og sidan har dei vore her kvart år, og no altså i år. Grilling og sosialt er nok det viktigaste for dei ei slik helg, og eg vonar veret vert betre enn det var for dei som låg i telt frå torsdag til fredag, for dei fekk seg ei heftig natt med mykje regn. Sjå http://www.gwcn.org/?art=12188&group=587

Sjølv sette eg nasen mot Mandal att etter to planleggingsdagar i Valle. Måndag startar skulen att, det ser ut til at det vert mange utlendingar som vil lære norsk det komande året.

Radioen tek og til å tenkje på start av ein ny sesong. Eg snakka med Ørnulf ein dag, vi møttest i Valle sentrum, og då gjekk det fort over i radioprat. Slik det ser ut vert fyrste sendinga i haust den fyrste fredagen i september, då er det Evje som har heile dalen-sending. Så kjem fyrste sendinga frå Valle onsdagen etter. Tysdagssendingane vil då starte tysdag 7. september, som er fyrste tysdagen i september.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.