Takk

Share

I kveld har eg lyst til å takke. Postkassen min har fått så mange helsingar at eg er heilt overvelda. Det starta like etter at klokka tippa tolv i går kveld. Deretter rulla det inn med «gratulerer med dagen» frå nær og fjern. Det er sjølvsagt Facebook som er grunnen til det, dei fleste kom som meldingar om at nokon hadde skrive på sida mi der. Like fullt så kan ein verte overvelda. Eg er ikkje særleg mykje på facebook, hadde det ikkje vore for Valle Radio så hadde eg nok ikkje meldt meg inn. Men då eg og Ronny hadde eit program for minst eit år sidan der han oppretta ei Valle Radio-gruppe, kunne eg ikkje anna enn å melde meg inn, det skjedde vel helst for open mikrofon. Sidan har jo Valle Radio fått si heimeside på Facebook, så når det er sendingar, er det ein del aktivitet der og vi har jo ganske mange medlemmer. Mange av dei er og blitt venner, men at dei tok seg bry med å sende bursdagshelsing, det var meir enn eg hadde tenkt.

Feiringa har vore lita i år, eg sit i Valle og det vert ikkje noko feiring når Reidun ikkje er her. Så eventuelle kaker får ein vente med til helga. Om det blir kaker då, det har i grunnen blitt mindre av dei med åra.

Men i kveld vil eg takke for helsingar via Facebook frå Olve Utne, Asbjørn Kvalbein, Nina Aldin Thune, Hans A. Rosbach, Nikolai Sandved, Kari Margrethe Haugland, Gudrun Torill Rysstad, Harald Knutsen, Torhill Bjørgum Åkre, Signe Rysstad, Siv Rysstad Omlid, Gunn Randi Leite, Ole Thorvald Moen, Torfinn Brokke, Ketil Homme, Britta Lise Homme, Svein Askheim, Solbjørg Meling Lindøe, Bernhard Emmelkamp, Leonhard Jansen, Torhild Aamlid, Ørnulf Hasla, Øyvind Jacob, Liv Gyro Brokke Homme, Ingvar Nes, Karl Laurits Olsen, Grethe Sola, Kim André Rysstad, Kannika Tveiten, Helge Haugland, Ånund K. Homme, Inga Flateland, Margunn Haugland og Elisabeth Homme. I tillegg kom det jo nokre telefonar og SMS-ar som eg ikkje tek med her.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.