Meir pjusk

Share

Det var godt å høyre at kollegaen min også hadde hatt den feberrunden som gjorde ein pjusk og ikkje i stand til å gjere noko særleg. Han hadde det i helga, og eg hadde nok og likt å ha det på Eskeland og fått stell av kona. Her i Valle er det kleinare stelt.

Endå betre var det å høyre om son til Øystein, som trenar og er sprek så det står etter. Han klarte å køyre ein runde med plenklipparen, så måtte han gje opp. Eg kan skjøne det. I dag måtte eg legge meg att og sove ekstra, dei to første timane av dagen. Eg snakka med Øystein og sa at eg skulle kome halv elleve, men eg sov heilt til då og kom meg endå seinare enn eg hadde trudd på skulen. Heldigvis arbeider elevane med arbeidsbok og har stor arbeidsmoral, så mi oppgåve vart å sjekke om dei hadde gjort oppgåvene rett.

Etter at skuledagen var over, sette eg meg til å skrive litt på Setesdalswiki. Men hovudet er bare så vidt med, så sjølv om det vart nokre redigeringar, var dei ikkje av den innvikla sorten. Etter at eg har begynt å skrive overskriftene frå Setesdølen inn på Setesdalswiki, merkar eg at eg les avisa grundigare. Det er litt av kvart interessant å finne der. Vonar at det vil gå betre når eg kjem over denne pjuskeperioden. Eg trur eg kjem til å ta kvelden no og prøve å få sove litt. Dei seier at det er stort sett bare kvile og svevn som skal til for å kurerere slik pjuskeskap. Takk til Siri for gode ønske i kommentarfeltet til bloggen. Takk til andre eg har snakka med for dykkar gode ønske.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.