Snart kulturveke

Share

I samband med at eg planlegg programmet for onsdag, er det no klart at vi skal presentere programmet for Kulturveka 2010. Det er eit lite jubileum i år, 10 år sidan dette starta. Heile tida har Folkeakademiet og kulturvekekomiteen stått på for å få eit variert program over ti dagar. To helger har vore opplegget, med mykje program også veka mellom desse to helgene. Sauesjået er starten på dette opplegget, og med kulturveke-relatert program rundt sauesjået har det fått ein liten oppbløming, til tross for at færre no driv med sauer.

Eg har skrive inn eit par av programma tidlegare på Setesdalswiki. Det er interessant å sjå utvikling og endring, og målet mitt er å få dekt alle dei røde lenkene på http://www.eskeland.net/setesdalswiki/Kulturveka_i_Valle Eg hadde jo likt om nokon i komiteen hadde skrive det inn, eg treng jo ikkje skrive alt sjølv, det er jo ein wiki, det vil seie at alle kan skrive. I kveld skreiv eg inn for 2003, takk til Sissel Åkre som fann programmet i arkivet. Eg fekk og lista for 2004, får sjå kor mykje eg klarar å skrive inn av det før sendinga i den aktuelle timen onsdagskvelden klokka 18. Då skal dei presentere årets program.

Eit av dei flotte tilboda som har utvikla seg som fylgje av kulturveka, er Valle Bygdekvinnelag si eventryforteljing i skogen. Eg trur dei skal ha eit slikt prosjekt i år også, etter det eg skjøner. Borna har noko å gle seg til. Men meir om dette kan du høyre i Valle Radio onsdagskvelden.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.