Herreavdelingen

Share

Kvar tysdagskveld når eg har køyrt Niklos til Besteland, kan eg høyre på Herreavdelingen i NRK. Der sludrar Finn Bjelke og Yan Friis som best dei kan og medlemmane på Facebook set verdsrekord kvar gong ein ny melder seg inn. Eg trur dei hadde over 19000 etter det dei fortalde sist eg høyrde på dei.

Valle Radio har ti prosent av det medlemstalet i si gruppe på Facebook. Då eg sat og høyrde på Henri Tore Viki og Rolf Erik Homme onsdagskvelden i Open sending, tenkte eg at det er Herreavdelingen i Valle Radio. Dei hadde så mykje på hjarta at dei mest gløymde å legge ut rebusar. Denne kvelden var Britta Lise innom og tok bilete av dei. Du kan sjå bileta her: http://www.facebook.com/pages/Valle-Radio/315158359845?ref=ts Der ser du Rolf Erik som testar eit trimapparat han har kjøpt på postordre, trur eg han sa. Han heng opp ned, ganske så utruleg, seier no eg. Akkurat då kunne ein sakne at Valle Radio bare er lyd.

I løpet av sendinga var dei innom mange ting. Rolf kunne fortelje at han hadde vunne ein ganske så stor sum pengar i følge eit brev han hadde fått i eposten same dagen. Ein kan pludre lenge om Nigeriabrev og kva ein skal gjere med alle pengane. Han hadde og fått brev om han kunne stille bankkontoen sin til disposisjon for ein transaksjon av eit svært stort beløp, rentene for ein dag ville vere ei god påskjønig for jobben.

Slik pludra dei seg utover i kvelden, avbroten av musikk, du finn spelelista på artikkelen om sendinga på Setesdalswiki: http://www.eskeland.net/setesdalswiki/Onsdagsprogram_Valle_Radio_20101013 I tillegg var det ei helsing der ein ynskte å høyre musikk frå Ånund Lund si plate Blanda drops. Eg trur det var spor tre der. Frå artikkelen på setesdalswiki er det lenke til plata, der kan du sjå kva som er i dropsposen til Ånund.

Eg sat og høyrde på dei to og gledde meg. Det var mest så dei kunne halde på utan rebusar og telefonavbrot, bare musikk og kommentarar til fenomen i tida, akkurat som Herreavdelingen i NRK tysdagskveldane.

Britta Lise tok ikkje bare bilete, ho la også ut på Facebook lista over vinnarar denne kvelden. Eg legg den ut her og: Vinnarane av rebusløysinga i kveld er :
Gunnar Solheim, Gyro Trydal, Gunn Marith Hunsdal, Signe Rysstad, Sunniva Vindal Frantzen og Lisbeth Dalquist Homme. Gratulerer!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.