Sauesjåsendinga 2010

Share

Sauesjåsendinga 2010 gjekk i Valle Radio fredag 1. oktober 2010 frå klokka 18:00. Ansvarleg var Øyvind Jacob, teknikar var Jørund Georg Jore og telefonvakter var Ingunn Åkre Uppstad og Ingebjørg Helle Haugen.

Fyrste delen av sendinga vart sendt frå Sølvgarden. Andre delen, «Open sending», gjekk frå studio i Valle.

Program

18:00 Aktuell time
19:00 Frå Valle folkeakademi sitt kulturprogram frå Kulturveka 2010 med Sylfest Lomheim, som held foredrag om «Haldningar til morsmålet».
21:00 Open sending med Ronny Stavsholt og Kåre Rike i studio.

Du kan finne lenker i artikkelen på Setesdalswiki:
http://www.eskeland.net/setesdalswiki/Sauesj%C3%A5sendinga_2010

Eg er i Mandal og kan ikkje høyre sendinga, heller ikkje på internett, for eg har ein datamaskin utan eit program som taklar streaminga. Men det var ei interessant sending dei la opp til. Eg vonar dei eller nokon andre vil skrive litt på artikkelen om sauesjåsendinga på setesdalswiki, der kan alle skrive. Om nokon gjer det, vil det blir ein betre artikkel som dekker sendinga betre. Wiki er litt som Valle Radio, når alle kjem med sitt, vert det betre enn om ein sit aleine. Nettdugnad kan ein kalle det. Og Setesdalswiki er ein nettdugnad for Setesdal der Valle Radio har sin sentrale og viktige plass.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.