Vinterdekk og haustferie

Share

Ronny hadde tema Vinterdekk i sendinga onsdag. Akkurat den delen fekk eg ikkje med meg, eg fekk ein telefon. Men Ronny sende ein mail til meg, så eg fekk det med på sida eg laga om onsdagskvelden i Valle Radio: http://www.eskeland.net/setesdalswiki/Onsdagsprogram_Valle_Radio_20101006 Her kan du lese om heile kvelden, og du får og med deg Rebusvinnarar:

* Gyro K. Uppstad – 10 kg. jordeple frå Joker Valle (gevinstkort på Statoil Rysstad)
* Anne Lise Harstad – metermåleband (Statoil Rysstad)
* Jorunn Bø Andersen – Halsbånd/smykke (Statoil)
* Jorunn Bø Andersen – Biletramme(r) (Statoil)
* Grete Johannesen (Hovden) – Håndkle(r) (Esso Valle)
* Harald Haugland – verktøysett (Esso Valle)
* Berit Hermansen (Edland) – Lommelykt(er) – (Esso Valle)
* Gyro K. Trydal – Lommelykt(er) (Esso Valle)
* Torill Lunden (Leite) – Krus Valle Radio (Esso Valle)

Sjølv fekk eg bytta til vinterdekk no i haustferien. Eg har funne ut at det er greitt å ha dekka på eit dekkhotell, så slepp eg å styre med dei sjølv. I mange år har eg sagt at når det gjeld bil, likar eg best å køyre, alt anna burde ein sleppe, og slik har eg etter kvart ordna meg. Så eg fekk teke vintersjekken og bytta dekk i haustferien, då syntest eg at den var blitt brukt til noko nyttig. I tillegg fekk eg skrive litt på Setesdalswiki, så no veks leksikonet ganske mykje. Eg vil difor konkludere med at det har vore ein god haustferie.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.