Meir om onsdagssendinga 10. november

Share

I går skreiv eg om den aktuelle timen. Etter den hadde Håvard Viki Tankar frå Bibelen, og så var det Bjørgulv sin tur att, no med Frode Verpe, konstituert leiar for Helseavdelinga i Valle kommune og August Gillebo, turnuskandidat i Valle kommune. Første delen hadde Frode Verpe ordet. Han hadde, som dei ofte brukar å gjere, sendt ut spørsmål til valle.alle om dei hadde noko å melde til Valle Radio, og då hadde han fått inn fleire tips:

Frist for å søke om TT-kort. Gjeld bare dei som ikkje har hatt slikt kort før.

Styrketrening i gymsalen Hylestad skule. Liv Lofthus, pedagogisk konsulent på Setesdalsmuseet, leiar treninga

Gudsteneste i Hylestad kyrkje med minning av dei døde. Middag etterpå på Soknehuset.

Trond Mikkelsen, prosjektleiar for Folkemusikkprosjektet, informerer om ein folkemusikk-konsert-turne til skulane.

Helseteneste-avdelinga dekker legekontoret, helsesøster, fysioterapi, jordmor og psykiatri.

Etter litt musikk var det så August Gillebo sin tur. Etter at han og Bjørgulv hadde prata litt om trivsel i Valle i motsetning til ein større stad, hadde han tre punkt på si liste:

Helsestasjon for ungdom er annankvar tysdag frå 16-18 for ungdom opp til 20 år. Normalt er det helsesøster som står for helsestasjonen, men helsesøster Monique er ute i praksis. Ettersom det var helsestasjonsdag tysdag, blir neste gong tysdag 23. november.

Influensavaksine er komen, det er nok av vaksine i kommunen. Prisen er 60 kroner.

Håndhygiene er viktig for å unngå smitte. I fjor var det mindre influensa enn nokon gong før. I tillegg til vaksine mot svineinfluensa var håndhygiene i sterkt fokus, og det hadde heilt klart ein effekt. Fleire stader fekk ein skånsom spritvask lagleg utplassert, og det er også sterk medverkande til å redusere smitte.

Etter praten med folka frå avdeling Helse sende Bjørgulv eit intervju han laga med Knut Reiersrud etter konserten siste sundagen i kulturveka 2010. Og før han kunne gå heim, hadde han ein prat i studio med Kåre Rike, som fortalde om at Valle Sparebank vil ha laurdagsope komande laurdag med telt i Valle sentrum. Handelsstanden vil og ha spesielle aktivitetar og så er det basar for Valle IL med utdeling av premiar og sal av suppe. Så komande laurdag blir det stor aktivitet i Valle.

Dermed overtok Jorunn Lund Harstad og Kåre Rike i studio for å ha Opi sending. Men då kom Øystein Berg innom til meg, så det programmet fekk eg ikkje høyre i går kveld.

http://www.eskeland.net/setesdalswiki/Onsdagsprogram_Valle_Radio_20101110 Les meir om programmet på Setesdalswiki

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.