Ei sending som det ikkje vart noko av

Share

I går kveld kom eg tidleg til studio for å kople opp Valle Radio i tide. Men det gjekk ikkje, så etter å ha prøvd litt, måtte eg ringe teknisk sjef i Valle Radio, Jørund Georg Jore. Vi gjekk gjennom situasjonen, men fann ikkje ut av det gjennom telefonen, så han sa at han fekk kome sør.

Så kom han, og etter kvart var det klart at det ikkje bare var vankunne frå mi side. Han måtte ringe til dei som har levert utstyret. Etter kvart gjekk klokka forbi sju, men dei hadde ikkje funne ut av det. Klokka vart kvart over åtte før Jørund endeleg kunne sjå at systemet fungerte.

Men då valde eg å setje meg foran TV og sjå Norge slå Ukraina.

Det var siste tysdagssendinga før jol. Og den vart det altså ikkje noko av.

I kveld er det kommunestyremøte i Valle Radio. Eg høyrer på det medan eg skriv bloggen i kveld. No gjekk dei akkurat til matpause og gruppemøte. På desembermøtet er det suppe og lefse, så det var kjærkome etter to timars møte å få ein slik pause.

I veka før jol vert det sending på lisle joleptdagen. Fyrst er det ei sending frå Valle sentrum, deretter er det opptak som er blitt gjort tidlegare. Til slutt er planen å sende jolemusikk som folk kan bruke medan dei gjennomfører dei siste førebuingane til jolehelga.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.