For eit ver, for eit handball-lag

Share

Ein skal ikkje klage på veret, og eg har det godt sjølv om det kom ein halv meter snø i natt og i løpet av dagen i dag. Naboen ville kome og brøyte opp vegen fram til garasjen når det roar seg i morgon, etter vermeldinga skulle det ikkje kome meir då.

Så dagen i dag brukte eg inne og las litt på Internett og i aviser, eg skreiv litt og, men ikkje så mykje at det er så veldig mykje å melde. Men så kom ein telefon frå mor, ho skulle sende jolegåver og hadde ikkje adresser til barnebarn og oldebarn. Men akkurat då var Reidun etter posten, så eg lova å ringe tilbake.

Ikkje lenge etter hadde eg dei aktuelle adressane, og då skreiv eg ein epost og sende til bror min, og ikkje lenge etterpå fekk eg melding om at adressane var overleverte. Eposten trossa både ver og føre, og så slapp mor å skrive etter å ha høyrt det stava i telefonen. Framsteg når det funkar, og etter kvart fungerer det så godt som alltid.

Av og til tenkjer eg på korleis livet var før Internett-tida, då må eg vel meir enn 20 år tilbake i tid. Mi fyrste spede bruk av Internett skjedde siste på 1980-talet, då var det mykje meir primitivt enn no, naturleg nok. Men etter kvart er det Internett som har blitt mitt kommunikasjonsmiddel i all slags ver.

Og sjølv om det kom snø og brøytebilen var ute, kunne vi sitje inne og sjå Sverige slå Romania i handball-EM, sidan slo Norge Danmark, så i morgon blir det revansje etter det sure tapet vi hadde for svenskane tysdagskvelden. Eg som ikkje likar snø, får sitje og vente til det snøveret vi fekk denne helga går over. Truleg går det heilt fint, ikkje minst når ein kan fylgje handballjentene sin suksess.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.