Gospel Country

Share

Ein time med Gospel Country i kveld. Den kom eg lett frå, for Per Govertsen sende ei plate frå Arendal der han hadde brent inn heile programmet.

Eg trefte Ørnulf på Valle Handel i dag og han hadde sett på filene eg hadde lasta ned frå nettet, dei må konverterast før dei kan spelast i vår spelar. Slikt har eg ikkje lært meg å gjere enno, så eg får prøve å få det til etter kvart.

Eg har i lang tid hatt Sangtime i radioen no, og før jol var Siri Johannessen med fleire gonger. Det var meininga ho skulle hatt programmet i kveld også, men ho fekk problem med bilen og nådde ikkje fram i tide. Dermed vart det Country Gospel, og programmet hans var godt. På slutten var det til og med ein liten andakt.

Sist veke nytta eg spelelista hans som grunnlag for å finne songar til Sangkvelden, og då oppdaga eg ein artist eg ikkje hadde visst om før: Ann Kristin Eikeland frå Kvås. Då song ho eit par norske songar, det var sjeldan vakkert. Eg vil nok nytte dei seinare i Valle Radio.

Spelelista til programmet finn du på Setesdalswiki:
http://www.eskeland.net/setesdalswiki/Tysdagsprogram_18._januar_2011#18.30_Sangkveld._Country_Gospel-timen

Eg synest det er fint å kunne kople saman Setesdalswiki og bloggen, så ta gjerne ein tur innom og les det som står der.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *