Gospel Country

Share

Ein time med Gospel Country i kveld. Den kom eg lett frå, for Per Govertsen sende ei plate frå Arendal der han hadde brent inn heile programmet.

Eg trefte Ørnulf på Valle Handel i dag og han hadde sett på filene eg hadde lasta ned frå nettet, dei må konverterast før dei kan spelast i vår spelar. Slikt har eg ikkje lært meg å gjere enno, så eg får prøve å få det til etter kvart.

Eg har i lang tid hatt Sangtime i radioen no, og før jol var Siri Johannessen med fleire gonger. Det var meininga ho skulle hatt programmet i kveld også, men ho fekk problem med bilen og nådde ikkje fram i tide. Dermed vart det Country Gospel, og programmet hans var godt. På slutten var det til og med ein liten andakt.

Sist veke nytta eg spelelista hans som grunnlag for å finne songar til Sangkvelden, og då oppdaga eg ein artist eg ikkje hadde visst om før: Ann Kristin Eikeland frå Kvås. Då song ho eit par norske songar, det var sjeldan vakkert. Eg vil nok nytte dei seinare i Valle Radio.

Spelelista til programmet finn du på Setesdalswiki:
http://www.eskeland.net/setesdalswiki/Tysdagsprogram_18._januar_2011#18.30_Sangkveld._Country_Gospel-timen

Eg synest det er fint å kunne kople saman Setesdalswiki og bloggen, så ta gjerne ein tur innom og les det som står der.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.